29.11.2016 20:47

Kalou wil zijn carrière afsluiten bij Feyenoord

Salomon Kalou staat open voor een terugkeer bij Feyenoord. De Ivoriaanse aanvaller van Hertha BSC speelde tussen 2003 en 2006 al in het shirt van de Rotterdammers, maar wil zijn carrière als profvoetballer graag in de havenstad beëindigen.

Kalou verliet Feyenoord in de zomer van 2006 voor een transfer naar Chelsea. De aanvaller speelde zes seizoenen in dienst van de Engelse topclub, maar vertrok in 2012 naar het Franse Lille OSC. Sinds de zomer van 2014 speelt Kalou in Duitse dienst voor Hertha BSC. De 31-jarige rechtspoot is in het bezit van een aflopend contract, maar wil dat graag verlengen. "Ik denk dat dat in januari ook wel gaat gebeuren", vertelt Kalou aan Deutschen Welle. "Op dit moment ben ik er niet echt mee bezig, maar ik ga ervan uit dat het goedkomt."

Als het aan de Ivoriaan ligt, sluit hij zijn carrière niet af bij de huidige nummer drie van de Bundesliga. Hij hoopt in de toekomst terug te keren bij Feyenoord. "Ik voel me fit en denk dat ik nog een hoop goede voetbaljaren voor me heb liggen. Ik droom ervan mijn carrière bij Feyenoord te beëindigen. Die club zit in mijn hart, want daar begon alles voor mij. Door Feyenoord ben ik de speler en persoon die ik nu ben." Kalou speelde dit seizoen vijf competitiewedstrijden in dienst van Hertha en kwam daarin drie keer tot scoren.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner