30.11.2016 15:16

Hahn viert rentree: "Voelde direct weer goed"

Warner Hahn stond dinsdagavond voor het eerst weer onder de lat bij Feyenoord. De sluitpost, die inmiddels weer fit is na een zware knieblessure, speelde met Jong Feyenoord tegen Chelsea U23.

"Het voelde direct weer goed, al in de eerste minuten van de wedstrijd voelde het alsof ik nooit was weggeweest", aldus de goalie op de clubsite van Feyenoord. "Ik voelde ook totaal geen angst meer. Dat punt ben ik al voorbij, doordat ik al een tijdje meetrain met de groep. De komende tijd wil ik zoveel mogelijk wedstrijden spelen, of dat nu in het eerste of het tweede elftal is. Toen ik tekende bij Feyenoord had ik bepaalde dingen in mijn hoofd die ik wilde bereiken, alleen is dat door mijn blessure allemaal anders gelopen. Voorop staat nu dat ik weer zoveel mogelijk wil keepen."

Jong Feyenoord verloor met 2-1 van Chelsea U23 door twee late tegendoelpunten. "We hadden de wedstrijd grotendeels onder controle. Pas toen we met tien man kwamen te staan, werden we meer onder druk gezet. Het is jammer dat we uiteindelijk verliezen, maar ondanks dat heb ik een prima gevoel overgehouden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner