30.11.2016 21:05

Invaller Zuiverloon verliest van Real Madrid

Mariano is de gevierde man bij Real Madrid. Hij heeft zojuist zijn ploeg op 3-0 gezet tegen de semi-profs van CD Leonesa in de Copa del Rey. (30-11-2016)
Mariano is de gevierde man bij Real Madrid. Hij heeft zojuist zijn ploeg op 3-0 gezet tegen de semi-profs van CD Leonesa in de Copa del Rey. (30-11-2016)

Gianni Zuiverloon is in de return van de dubbele confrontatie met Real Madrid niet in geslaagd om voor een stunt te zorgen. De verdediger van CD Leonesa viel in het Santiago Bernabeu in tijdens het 6-1 verloren bekerduel.

Al snel stelden de spelers van Real Madrid orde op zaken met CD Leonesa. Nog voor het verstrijken van de eerste zestig seconden lag de bal al in het net van de gasten. Het was jeugdspeler Mariano die de score opende voor de gasten. De spits uit de Dominicaanse Republiek zorgde eveneens voor een 3-0 stand, nadat James Rodriguez tussendoor de marge vergrootte naar twee doelpunten. Nog voor rust deden de semi-profs van CD Leonesa wat terug via middenvelder González: 3-1.

In de 53ste minuut mocht Zuiverloon opdraven voor zijn eerste wedstrijd in het stadion van Real Madrid. Tijdens zijn seizoen als speler van Real Mallorca kwam Zuiverloon niet in actie in de Spaanse hoofdstad. Een succes werd het niet. Real Madrid kon betrekkelijk eenvoudig uitlopen tot een nieuwe monsterscore. Doelpunten kwamen via Enzo Fernández (de zoon van trainer Zinédine Zidane), opnieuw Mariano en een eigen doelpunt.

Met een 13-2 score over twee wedstrijden is Real Madrid door naar de volgende ronde van de Copa del Rey. Pas eind december weten de Madrilenen wie ze treffen bij de laatste zestien van het Spaanse bekertoernooi.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner