02.12.2016 11:27

Souaré over terugkeer: "In handen van God"

Pape Souaré weet niet of hij volledig zal herstellen van de dijbeenblessure die hij overhield aan een auto-ongeluk in september. De verdediger van Crystal Palace hoopt terug te kunnen keren in het topvoetbal.

Het ongeluk nabij Londen zorgde bij Souaré voor een gebroken dijbeen. In eerste instantie werd verwacht dat deze normaal zou herstellen binnen zes maanden, maar daar is de verdediger momenteel niet meer zo zeker over. "Ik weet niet of het volledig zal herstellen en of ik terug ga keren in het voetbal", stelt Souaré tegen BBC. "Ik leg het in de handen van God en we zullen zien."

Souaré werkt op dit moment bij de club aan zijn herstel. "Ik kan gelukkig weer enigszins normaal eten", stelt de mandekker, wiens gebit ook stevig werd toegetakeld door het ongeluk. "Samen met de fysio van de club probeer ik steeds meer oefeningen te doen en kracht terug te winnen in mijn been."

Tot slot beseft Souaré dat hij blij mag zijn dat het ongeluk, waarbij hij uit zijn totaal ontmantelde auto werd geslingerd, niet erger uitpakte. "Ik ben blij dat ik nog leef en dank de fans van de club voor hun geweldige steun."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner