05.12.2016 09:02

Serero: "Interesse kwam voor mij te laat"

Thulani Serero kijkt toe vanaf de bank tijdens de wedstrijd van Ajax tegen FC Utrecht. (17-04-2016)
Thulani Serero kijkt toe vanaf de bank tijdens de wedstrijd van Ajax tegen FC Utrecht. (17-04-2016)

Voor Thulani Serero zit er niets anders op dan wachten op de volgende transfermarkt. De middenvelder van Ajax heeft geen toekomst in Amsterdam. Hij behoort niet meer tot de selectie, mag niet meer lunchen met het eerste elftal en moet zijn auto buiten de hekken parkeren.

APOEL Nicosia probeerde Serero op de laatste dag van de zomerse transfermarkt vast te leggen. "Maar de interesse van APOEL kwam voor mij te laat", vertelt de Zuid-Afrikaan aan De Telegraaf. "Het was de laatste dag van de transfermarkt. Ik kende de Cypriotische competitie en de club niet. En had nog met niemand van APOEL gesproken, dus er was nog lang geen akkoord."

"Er waren veel opties, maar mijn gevoel zei nee", vervolgt Serero. "Ik kon thuis gaan zitten huilen, maar ik koos voor de andere optie: mijn hoofd omhooghouden en positief ingesteld blijven. Dat bewees ik met mijn doelpunt en goede spel ook bij de nationale ploeg van Zuid-Afrika, denk ik. De interesse doet me goed en geeft me nog meer energie die ik nu nodig heb."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner