05.12.2016 16:17

Kobayashi ontevreden over eigen wedstrijd

Yuki Kobayashi scoort tegen Go Ahead Eagles zijn eerste doelpunt in Nederland. Hij zorgt voor de 1-3 in Deventer. (03-12-2016)
Yuki Kobayashi scoort tegen Go Ahead Eagles zijn eerste doelpunt in Nederland. Hij zorgt voor de 1-3 in Deventer. (03-12-2016)

Yuki Kobayashi nam zaterdagavond de 1-3 tijdens het competitieduel Go Ahead Eagles - sc Heerenveen voor zijn rekening, maar de Japanse middenvelder was na afloop ontevreden over zijn eigen wedstrijd.

"Het is mijn eerste doelpunt voor Heerenveen en dat is bijzonder. Maar het was wel mijn slechtste wedstrijd die ik tot dusverre heb gespeeld", aldus Kobayashi in gesprek met het Friesch Dagblad. "Ik moet de wedstrijd controleren; dat is de taak van een middenvelder. Maar ik kon dat niet en mijn collega-middenvelders ook niet."

"Gelukkig hebben we drie keer gescoord", vervolgt de Japanner zijn verhaal. "Niet goed spelen en wel drie punten pakken is belangrijk. Zo kunnen we met een goed gevoel naar de volgende wedstrijd toe", aldus de Japanner, die zijn treffer wel zag aankomen. "Het was de bedoeling om wat meer naar voren te gaan spelen en ik had het ook al twee keer van afstand geprobeerd."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner