08.12.2016 10:18

Stuntploeg VVSB ziet kansen tegen Volendam

Giovialli Serbony baalt na afloop van het competitieduel VVSB - Jong AZ Alkmaar (29-10-2016).
Giovialli Serbony baalt na afloop van het competitieduel VVSB - Jong AZ Alkmaar (29-10-2016).

VVSB ziet dinsdagavond mogelijkheden tegen FC Volendam. De club uit Noordwijkerhout gaat in het bekertoernooi op bezoek bij de hoogvlieger uit de Jupiler League, maar desondanks hoopt VVSB op een nieuwe stunt.

Vorig seizoen wist VVSB de halve finale te halen, waardoor de verwachtingen hoog zijn. "Nou, verwachtingen… Ik denk dat de buitenwereld meer verwachtingen heeft van ons dan wijzelf", aldus VVSB-spits Giovialli Serbony tegenover TweedeDivisie.org. "Wij hebben natuurlijk niets te verliezen. Volendam speelt in de Jupiler League en normaal gesproken móéten zij winnen. Maar toch denk ik dat er daar kansen liggen. Vorig jaar hebben we immers FC Den Bosch en FC Emmen uitgeschakeld, dus ik zie wel mogelijkheden."

Inmiddels staat VVSB in de achtste finale van het bekertoernooi. "Ons geheim kan ik natuurlijk niet verklappen, want dan weten de tegenstanders dat ook, haha. Nee, ik zou het echt niet weten. Vorig jaar hebben we goed gespeeld, maar we hebben natuurlijk ook geluk gehad, met zo'n keeper van Den Bosch die de bal loslaat. We voetbalden wel aardig hoor, tegen Den Bosch en ook tegen Emmen, dus dat dwongen we dan ook wel af, maar nog steeds: er komt wat geluk bij kijken. Als je Ajax tegenkomt in de achtste finale, dan weet je bij voorbaat al dat je kansloos bent. Maar tegen een Jupiler League-ploeg liggen er altijd kansen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner