08.12.2016 20:03

Ajax in België met Boer, El Ghazi, Cassierra

Peter Bosz heeft woord gehouden, in de Europa League-wedstrijd tegen Standard Luik houdt hij flink wat basisspelers op de bank. Zo keept Diederik Boer en krijgen Anwar El Ghazi en Matteo Cassierra een kans vanaf de aftrap.

Ajax is inmiddels al zeker van de eerste plek in groep G, waardoor Bosz in een luxepositie zit. Hij houdt spelers als Kasper Dolberg en Hakim Ziyech op de bank, waardoor enkele andere spelers een kans krijgen. De jonge Abdelhak Nouri krijgt een kans, net als Donny van de Beek. Anwar El Ghazi krijgt zijn eerste basisplek sinds hij teruggezet werd naar Jong Ajax, Cassierra mag het ook laten zien. Vlak voor de wedstrijd haakte Vaclav Černý bij Ajax af met rugklachten, daardoor zitten er maar zes spelers op de Amsterdamse bank.

Bij Standard Luik keert het talent Jean-Luc Dompé terug in de basisopstelling, ook is oud-Ajacied Eyong Enoh op het startformulier gezet. De Belgen spelen nog voor de tweede plek achter Ajax en hebben dus baat bij een overwinning op de donderdagavond. Orlando Sá en Isaac Mbenza moeten bijdragen aan die missie.

De wedstrijd is vanaf 21.05 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner