10.12.2016 11:44

Hendrix mogelijk fit voor topper in Eredivisie

Jorrit Hendrix (l.) zet druk op Deyovaisio Zeefuik (r.) tijdens de clash tussen Jong Ajax en Jong PSV in de Jupiler League. (09-12-2016)
Jorrit Hendrix (l.) zet druk op Deyovaisio Zeefuik (r.) tijdens de clash tussen Jong Ajax en Jong PSV in de Jupiler League. (09-12-2016)

De eerste seizoenshelft van de Eredivisie wordt met de wedstrijd Ajax - PSV op passende wijze afgesloten. Het is mogelijk dat Jorrit Hendrix meespeelt in dat duel, hij maakte onlangs zijn rentree nadat hij een kleine drie maanden aan de kant stond.

Toevallig genoeg maakte Hendrix in de Jupiler League speelminuten bij de minitopper tussen Jong Ajax en Jong PSV, daarvoor stond hij lang aan de kant met een knieblessure. Hendrix speelde een uur mee tegen Jong Ajax en voelt zich steeds fitter worden.

"Ik had zelf het gevoel dat ik nog wat langer door had kunnen spelen, maar ik wil ook niks forceren", stelt de middenvelder in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Dat heb ik in de afgelopen elf weken nergens gedaan." De topper in speelronde zeventien is mogelijk te halen voor Hendrix.

"Gewoon hard trainen. Niks is onmogelijk en ik train al twee weken volledig mee bij PSV. Aan de andere kant ben ik er wel een tijd uit geweest en dat merk je toch aan kleine dingen. Fysiek kan ik het wel prima aan." Ajax is momenteel gedeeld koploper in de Eredivisie, PSV is door de matige prestaties van afgelopen weken achterop geraakt.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner