12.12.2016 15:00

Marquinhos wil bij Paris Saint-Germain blijven

Marquinhos (r.) duelleert met Olivier Boscagli (l.) tijdens het competitieduel Paris Saint-Germain - OGC Nice (11-12-2016).
Marquinhos (r.) duelleert met Olivier Boscagli (l.) tijdens het competitieduel Paris Saint-Germain - OGC Nice (11-12-2016).

Marquinhos stond afgelopen zomer naar verluidt in de belangstelling van FC Barcelona, maar de verdediger van Paris Saint-Germain is niet van plan om naar Spanje te vertrekken. De Braziliaan wil namelijk bij Paris Saint-Germain blijven.

De mandekker kwam in de zomer van 2013 over van AS Roma en heeft het naar zijn zin in Parijs. "Ik wil voorlopig bij Paris Saint-Germain blijven", vertelt de Braziliaan aan AS. "Ik ben nu bezig aan zijn vierde seizoen in Parijs en ik heb me goed aangepast aan het leven hier. Ik ben inmiddels ook de taal machtig."

Marquinhos heeft nog een contract tot medio 2019, maar zou graag zijn handtekening zetten onder een nieuwe verbintenis. "Mijn familie voelt zich ook goed in Parijs. Het gaat goed en ik hoop hier nog lang te blijven. Als het aan mij ligt, dan teken ik snel een nieuw contract. Maar dat ligt niet alleen aan mijzelf, ik moet natuurlijk ook goed blijven presteren."

De 22-jarige verdediger speelde naast Paris Saint-Germain en AS Roma in het verleden ook in zijn vaderland voor Corinthians SP.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner