13.12.2016 17:50

Cupfighters Volendam en VVSB op volle kracht

Maikey Parami viert de 3-2 overwinning op UNA met de fans van VVSB. (01-10-2016)
Maikey Parami viert de 3-2 overwinning op UNA met de fans van VVSB. (01-10-2016)

FC Volendam en VVSB starten dinsdagavond met weinig verrassingen aan hun onderlinge achtste finale van de KNVB beker. Coaches Robert Molenaar en Wilfred van Leeuwen hebben zich ieder beperkt tot één wijziging.

Een opvallende overeenkomst tussen Volendam en VVSB is dat beide ploegen afgelopen weekend een 0-6 zege boekten. De eerste divisionist deed dat op bezoek bij Achilles '29, de amateurs voltooiden een zesklapper tegen TEC. Voor beide coaches weinig reden tot wisselen dus. Volendam-coach Robert Molenaar heeft het dan ook gehouden bij één wijziging voor deze bekerclash. Hij verkiest in de verdediging Ties Evers boven Paul Kok, die niet fit genoeg is om te spelen.

VVSB staat ook veelal met de inmiddels bekende namen aan de aftrap in het Kras Stadion, dat voor een groot gedeelte gevuld zal worden met fanatieke Noordwijkerhouters. Ruim 1700 mensen gaan proberen hun elf amateurhelden naar de overwinning te schreeuwen in de jacht naar een evenaring van de bekerstunt van vorig seizoen. Maikey Parami, Giovialli Serbony en Tommy Bekooy vormen aanvalstroepen in het team van Wilfred van Leeuwen, die alleen in het middenveld een aanpassing heeft gedaan. Vladimir Jozić begint in plaats van Bas Ruigrok.

Het duel is vanaf 18.30 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner