13.12.2016 20:06

Ontevreden Koeman blijft aan team sleutelen

Ronald Koeman zoekt nog altijd naar zijn ideale elf. Het team dat afgelopen zaterdag met 3-2 onderuit ging tegen Watford kon de Everton-trainer niet bekoren. Dat heeft Koeman doen besluiten om weer aan zijn opstelling te sleutelen: Everton start dinsdagavond tegen Arsenal met vier andere namen ten opzichte van de vorige wedstrijd.

Phil Jagielka, Aaron Lenon, Ross Barkley en Enner Valencia krijgen een basisplaats van Koeman. Dat gaat ten koste van Ramiro Funes Mori, Kevin Mirallas en Gerard Deulofeu, die op de bank beginnen. Gareth Barry start eveneens niet, hij krijgt waarschijnlijk rust van Koeman en behoort niet tot de wedstrijdselectie.

In tegenstelling tot Koeman houdt Arsène Wenger op Goodison Park wel vast aan dezelfde namen. De Franse trainer moet één noodgedwongen wijziging doorvoeren. Shkodran Mustafi heeft tegen Stoke City (3-1 winst) een hamstringblessure opgelopen en is drie weken uit de roulatie. Gabriel Paulista neemt zijn plek in het centrum over, waardoor Héctor Bellerín als rechtsback start.

De wedstrijd is vanaf 20:45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner