15.12.2016 19:23

Vraagtekens achter namen Haps en Seuntjens

Ridgeciano Haps probeert een hoge bal te controleren tijdens de Europa League-wedstrijd AZ - Maccabi Tel Aviv. (20-10-2016)
Ridgeciano Haps probeert een hoge bal te controleren tijdens de Europa League-wedstrijd AZ - Maccabi Tel Aviv. (20-10-2016)

Het is onduidelijk of Ridgeciano Haps en Mats Seuntjens aankomend weekend in actie kunnen komen voor AZ Alkmaar. Haps moest vanwege een blessure het bekerduel met ASWH al aan zich voorbij laten gaan. Het is de vraag of hij wel tijdig fit is voor de wedstrijd tegen FC Twente.

"Ik wil vrijdag kijken wie fris is of niet. Mats en Haps zijn zogenoemde twijfelgevallen", vertelt AZ-trainer John van den Brom aan RTV Noord-Holland. "We moeten de slechte wedstrijd tegen Feyenoord wegspelen. Een duel dat ik overigens beschouw als een incident. We moeten er met zijn allen nog één keer vol voor gaan, zodat we het seizoen goed kunnen afsluiten."

Van den Brom beseft dat het niet makkelijk gaat worden tegen FC Twente. "Twente is een frisse, jonge en gretige ploeg Ze hebben even een dipje gehad, maar staan er gewoon weer tegen Ajax. Twente en AZ zijn twee ploegen die op het veld veel met elkaar gemeen hebben."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner