16.12.2016 19:16

Falkenburg en Larsson starten in Tilburg

De laatste tourneeronde van het circus Eredivisie in 2016 begint vrijdagavond in Tilburg met Willem II - sc Heerenveen. De thuisploeg wil winnen om boven de streep te blijven, terwijl de Friezen zich in de subtop willen consolideren. 

Bij Willem II is Jordens Peters nog altijd niet terug in de ploeg, de kersverse vader Dries Wuytens staat wél in de Tilburgse achterhoede. Ten opzichte van verleden week, het doelpuntloze gelijkspel met PEC Zwolle, is de enige wijziging in de basisploeg dat Erik Falkenburg weer aan de aftrap staat – Pele van Anholt zit niet bij de wedstrijdselectie in verband met een enkelblessure.

Bij sc Heerenveen is Jerry St. Juste nog altijd niet hersteld van de blessure die hij twee weken geleden op het veld van Go Ahead Eagles opliep. Verder heeft Jurgen Streppel op een aantal posities gesleuteld aan het elftal dat dinsdag in Spakenburg tegen de IJsselmeervogels door het oog van de naald kroop. Sam Larsson werd in die wedstrijd bijvoorbeeld rust gegund, maar is er uiteraard nu weer bij.

De wedstrijd begint om 20:00, staat onder leiding van Martin van den Kerkhof en is hier LIVE te volgen. 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner