19.12.2016 12:18

Nieuw contract voor Van der Lely bij Twente

Jeroen van der Lely voor FC Twente in actie tegen AZ Alkmaar. (17-12-2016)
Jeroen van der Lely voor FC Twente in actie tegen AZ Alkmaar. (17-12-2016)

Jeroen van der Lely is langer aan FC Twente verbonden. De vleugelverdediger ligt daardoor tot de zomer van 2020 vast in Enschede. Van der Lely is dit seizoen als linksback uitgegroeid tot basisspeler.

"Ik ben heel blij met mijn nieuwe contract, beschouw het als een mooie beloning. Het is afgelopen jaar allemaal ontzettend snel gegaan en er is een hoop gebeurd bij de club sinds ik vorig seizoen mijn debuut heb gemaakt. Dit nieuwe contract is voor mij ook de bevestiging dat ik de juiste keuze heb gemaakt om terug te keren in het voetbal. Dit is het mooiste wat ik ooit getekend heb", laat de verdediger weten op de officiële website van de Tukkers.

Ook commercieel en technisch directeur Jan van Halst is blij met de verlenging. "Jeroen is vanuit onze eigen opleiding doorgestroomd naar de eerste selectie. Dat is natuurlijk wat je wilt als club. Vorig seizoen was het voor hem vooral aanklampen in een elftal dat zich in een heel onrustige periode bevond. Sinds het begin van 2016 heeft Jeroen steeds meer zijn draai weten te vinden en is hij uitgegroeid tot een belangrijke kracht."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner