19.12.2016 16:01

'Tannane in januari mogelijk naar Engeland'

Oussama Tannane heeft de bal tijdens het competitieduel Saint-Étienne - Guingamp (11-12-2016).
Oussama Tannane heeft de bal tijdens het competitieduel Saint-Étienne - Guingamp (11-12-2016).

Oussama Tannane verkast in januari mogelijk naar de Premier League. De aanvaller van AS Saint-Étienne staat namelijk in de belangstelling van Hull City, dat momenteel hekkensluiter is in de Premier League.

Hull City promoveerde afgelopen seizoen naar de Premier League, maar staat na zeventien competitiewedstrijden met twaalf punten op de laatste plaats. De Engelsen kampen voorin met personele problemen, aangezien Abel Hernández en Will Keane geblesseerd zijn. Clubtopscorer Robert Snodgrass heeft bovendien een aflopende verbintenis en is niet van plan om zijn contract verlengen.

Volgens Voetbal International gaat Hull City daarom in januari de transfermarkt op en daarbij zijn de Engelsen uitgekomen bij Tannane. De aanvaller vertrok bijna een jaar geleden van Heracles Almelo naar Saint-Étienne en kan dit seizoen regelmatig rekenen op een basisplaats. Tannane speelde zestien van de achttien competitiewedstrijden en begon veertien keer in de basis. Tannane wist dit seizoen pas één keer te scoren.

Saint-Étienne is overigens bezig aan een teleurstellend seizoen en staat momenteel negende in de Ligue 1.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner