20.12.2016 21:08

Ogăraru: "Heb het goed naar mijn zin bij Ajax"

George Ogăraru is momenteel assistent-trainer bij Jong Ajax en heeft het goed naar zijn zin in Amsterdam. De Roemeen was in het verleden actief als speler bij de club, maar krijgt nu de kans zich te ontwikkelen als trainer.

Clubs uit Roemenië hoeven voorlopig niet aan te kloppen bij Ogăraru. De oud-verdediger voelt zich prima bij Ajax. "Ik kom voorlopig niet naar Roemenië, omdat ik het momenteel erg goed naar m'n zin heb bij Ajax. De plannen die we hebben gemaakt zijn voor de lange termijn en daar heb ik respect voor. Ik hou echt van wat ik doe", laat Ogăraru weten aan EuropaFM.

Ogăraru wordt gelinkt aan een functie als hoofdtrainer bij Steaua Boekarest, maar dat ziet de rechterhand van Marcel Keizer niet zitten. De ex-verdediger speelde in het verleden voor de Roemeense topploeg, maar denkt niet dat de directeur van Steaua contact gaat zoeken. "Hij gaat mij geen aanbieding doen, dat weet ik zeker. Ik heb geen problemen met hem, maar de situatie bij de club ziet er niet goed uit. Ik weet niet hoe de spelers van Steaua het zien, maar spelen in een leeg stadion is niet leuk."

Ogăraru was in het verleden actief als trainer bij Universatea Cluj en verdiende daar meer geld dan bij Ajax, maar daar doet de oud-prof het niet voor. Ogăraru baalt nog steeds van zijn gedwongen vertrek bij de Roemeense club. "Ik werd ineens zonder reden ontslagen. We wonnen met 6-0 en iedereen was blij. Nadat we één wedstrijd verloren was het gelijk klaar."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner