20.12.2016 21:57

Verheydt: "Hoor af en toe wel wat geruchten"

Thomas Verheydt kent een uitstekende eerste seizoenshelft als spits van MVV. De Hagenaar komt regelmatig tot scoren. (09-09-2016)
Thomas Verheydt kent een uitstekende eerste seizoenshelft als spits van MVV. De Hagenaar komt regelmatig tot scoren. (09-09-2016)

Thomas Verheydt is bezig aan een prima seizoen in de Jupiler League. De spits van MVV was in de eerste seizoenshelft goed voor negen doelpunten. Verheydt zou gevolgd worden door meerdere clubs, maar wil daar niet al te veel over kwijt.

"Ik hoor wel af en toe van mensen buiten de club geruchten over mogelijke geïnteresseerde clubs en dat er scouts op de tribune zaten voor mij, maar ik kan daar op dit moment weinig mee", laat de 24-jarige Verheydt weten aan Tjerkstra Media. De spits speelde in het verleden onder meer voor ADO Den Haag, Jodan Boys en IJsselmeervogels. "Ik heb tegen mijn zaakwaarnemer gezegd dat hij mij alleen mag bellen als er concreet iets speelt, anders hoef ik het niet te weten."

"Het is natuurlijk ook de vraag, als er een club komt, of die bij mij past", vervolgt Verheydt zijn verhaal. "Ik kan wel naar een laag geklasseerde Eredivisieclub gaan, maar wie zegt mij dat dat beter voor mij is. Dit seizoen gaat het erg lekker met MVV. We draaien een goede eerste seizoenshelft. Als er echt iets komt, waar ik geen 'nee' tegen kan zeggen, zal ik het niet laten, maar ik reken erop dat ik voorlopig in Maastricht blijf."

Een terugkeer naar ADO Den Haag is voorlopig geen optie voor Verheydt, die tussen 2009 en 2012 als jeugdspeler bij de club speelde. "Ik ken de club, spreek veel mensen binnen die club als ik er zo nu en dan kom kijken, maar dat speelt niet”, laat de spits van MVV weten. "De Wang-perikelen brengen de club in een moeilijk vaarwater. Volgens mij is er ook geen geld."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner