21.12.2016 15:18

Stade Rennes zet streep door komst Ødegaard

James Rodríguez (r.) en Martin Ødegaard (l.) vieren een treffer tijdens het bekerduel Real Madrid - CD Leonesa (30-11-2016).
James Rodríguez (r.) en Martin Ødegaard (l.) vieren een treffer tijdens het bekerduel Real Madrid - CD Leonesa (30-11-2016).

Stade Rennes ziet af van de komst van Martin Ødegaard. De Noorse middenvelder van Real Madrid leek op huurbasis naar Frankrijk te vertrekken, maar de Franse club is van mening dat Ødegaard niet klaar is voor de Ligue 1.

Stade Rennes heeft serieus overwogen om Ødegaard aan te trekken. "Christian Gourcuff (trainer van Stade Rennes, red.) heeft hem bekeken en zei: 'Op dit moment is hij niet klaar voor het grote werk'", aldus Stade Rennes-president René Ruello in gesprek met het Franse TVR. "Hij moet zich eerst verder ontwikkelen."

"Als we hem voor zes maanden huren, dan gaat hij niet spelen of in ieder geval heel weinig. Dus we hebben geen belangstelling om hem op huurbasis over te nemen. Als we hem voor achttien maanden huren, dan zal hij zich hier ontwikkelen. Maar daarna vertrekt hij weer naar Real Madrid. Stade Rennes heeft geen zin om spelers voor andere clubs op te leiden."

De Noor vertrok in januari 2015 van Strømsgodset IF naar Real Madrid en heeft in Spanje nog een contract tot medio 2021.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner