22.12.2016 11:34

Roberto Firmino blijft nog jaren bij Liverpool

Roberto Firmino kan juichen na het scoren van de 1-0 tijdens het competitieduel Liverpool - Leicester City (10-09-2016).
Roberto Firmino kan juichen na het scoren van de 1-0 tijdens het competitieduel Liverpool - Leicester City (10-09-2016).

Roberto Firmino is op dit moment bezig aan zijn tweede seizoen bij Liverpool en de Braziliaan is ook niet van plan om binnenkort te vertrekken bij The Reds. De aanvallende middenvelder annex aanvaller heeft het naar zijn zin in Liverpool.

"Om eerlijk te zijn vind ik het geweldig bij Liverpool", aldus de Braziliaan op de clubsite van The Reds. "Ik ben dan ook van plan om nog heel lang voor Liverpool te spelen. De Premier League is van een ontzettend hoog niveau, tijdens elk duel word je op de proef gesteld."

Roberto Firmino kwam in de zomer van 2015 over van 1899 Hoffenheim. "Ik heb mijn manier van spelen enigszins aan moeten passen", vertelt de Braziliaan over zijn aanpassing aan het voetbal in Engeland. "Ik heb me in Duitsland al aan kunnen passen aan het Europese voetbal, maar de Premier League is niet te vergelijken met de Bundesliga."

Roberto Firmino heeft bij Liverpool nog een contract tot medio 2020.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner