23.12.2016 21:57

Roda JC grijpt naast Vejinović en Woudenberg

Theo Zwarthoed (l.) kijkt verschrikt naar Marko Vejinović (r.) die de goalie tijdens Go Ahead Eagles - Feyenoord uitspeelt. (06-11-2016)
Theo Zwarthoed (l.) kijkt verschrikt naar Marko Vejinović (r.) die de goalie tijdens Go Ahead Eagles - Feyenoord uitspeelt. (06-11-2016)

Het leek een mooie slag op de winterse transfermarkt te worden, maar Roda JC krijgt na de winterstop niet de beschikking over Feyenoorders Marko Vejinović en Lucas Woudenberg. Het duo speelt weinig in Rotterdam, maar mag niet verhuurd worden.

Voetbal International meldt dat de Limburgse Eredivisionist wel interesse had in de huur van Vejinović en Woudenberg, maar Feyenoord wil ook niet tijdelijk afscheid nemen van de twee spelers. Het verzoek om linksback Woudenberg te huren werd eerder al afgewezen door Feyenoord, Vejinović was de tweede speler van Feyenoord waarin Roda JC interesse toonde.

De Rotterdammers willen in het mogelijke kampioensjaar de selectie intact houden, alleen Warner Hahn wordt halverwege het seizoen een verhuurperiode gegund. Vejinović speelde dit seizoen nog maar één wedstrijd in de Eredivisie, tegen Go Ahead Eagles kon de middenvelder echter geen 1-0 verlies voorkomen.

Woudenberg kreeg vijf basisplaatsen en twee invalbeurten, maar moet Miquel Nelom voor zich dulden in de basisopstelling. Roda JC staat halverwege het seizoen op de zeventiende plek in de Eredivisie, de Limburgers treffen na de winterstop uitgerekend Feyenoord in eigen huis.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner