23.12.2016 22:12

Vorm gelukkig in Londen: "Geen negatief punt"

Michel Vorm heeft op de clubwebsite van Tottenham Hotspur tekst en uitleg gegeven waarom hij zijn contract bij de club verlengde. De Nederlandse goalie zette zijn handtekening onder een nieuw contract tot medio 2018.

"Ik voel me gerespecteerd door de spelersgroep. Ik ben ook de oudste bij de selectie, dus dat is ook speciaal op een manier dat ik de jongere spelers kan helpen met het bereiken van grootse dingen. Niet alleen alleen de keepers, maar ook de veldspelers. Het feit dat ik mijn contract kan verlengen bij deze club, is erg positief. Ik ben erg gelukkig hier, net als mijn familie. Ik heb veel respect voor de staf en de spelers. Om eerlijk te zijn kan ik geen negatief punt benoemen."

Vorm begon zijn carrière bij FC Utrecht en keepte bijna tweehonderd wedstrijden in Nederland voordat hij de stap naar de Premier League maakte. Swansea City nam de in Nieuwegein geboren doelman in 2011 over voor een kleine twee miljoen euro, in 2014 sloot Vorm aan bij de groep van Tottenham Hotspur. De 33-jarige doelman staat op net geen honderd wedstrijden in de Premier League. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner