27.12.2016 22:06

Klopp steunt Firmino na goede wedstrijd

Jürgen Klopp is zeer tevreden met het optreden van Roberto Firmino op dinsdagavond tegen Stoke City (4-1). De aanvaller verkeerde in topvorm en nam het tweede doelpunt voor zijn rekening.

De Braziliaan raakte afgelopen weekend in opspraak toen hij met alcohol achter het stuur zat en betrapt werd door de politie. Klopp wilde niet op dat moment ingaan. "Maar waar ik wel op in kan gaan, is zijn spel. Roberto speelde heel erg goed. Hij verdiende dit ook. Hij maakt niet de gemakkelijkste periode van zijn loopbaan door. Hij werkt altijd hard en is heel belangrijk voor ons. Het was bovendien een fantastische goal", aldus Klopp in de Engelse media.

"Dit was de derde van de laatste vier keer dat we Stoke met Peter Crouch in de spits troffen. Dan weet je al dat er veel lange ballen komen en daar hadden we aanvankelijk moeite mee. Ik denk dat we het ook nog lastig hebben als hij eenmaal 45 jaar oud is. Maar goed, je kon al snel zien dat Stoke het niet zou volhouden. Ze waren enorm agressief en zetten hoog druk. Dat kun je niet een hele wedstrijd doen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner