28.12.2016 14:46

Nieuwe spelers zijn welkom bij Leicester City

Als Leicester City zich in januari zal versterken, dan kan men een warm welkom verwachten. Marc Albrighton, middenvelder van The Foxes, heeft veel vertrouwen in het technische beleid van zijn huidige werkgever.

"Als de club versterkingen aan het zoeken is, dan zullen we ze met open armen verwelkomen", aldus de middenvelder tegenover Leicester Mercury. "Als de club denkt dat ze de ploeg kunnen versterken, dan moeten we daar vertrouwen in hebben. Zoals gezegd zullen we ze met open armen verwelkomen en ze snel kennis laten maken met de filosofie van Leicester City."

Wilfred Ndidi, middenvelder van KRC Genk, wordt hoogstwaarschijnlijk de eerste versterking van Leicester City. De Nigeriaan speelde dinsdagavond namens KRC Genk tijdens het competitieduel met AA Gent (2-0 winst) en bevestigde na afloop zijn aanstaande transfer. "Ik wil Peter Maes echt bedanken. Het klopt dat dit mijn laatste wedstrijd was voor Genk. Of ik nu emotioneel ben? Toch wel een beetje, ja. Vooral door de situatie rond Maes. Hij heeft me gemaakt tot de speler die ik nu ben. Ik heb mijn transfer aan hem te danken", zei Ndidi tegenover de Belgische media.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner