30.12.2016 21:22

Update: Groen licht voor transfer Larsson

Jordan Larsson, de zoon van oud-Feyenoorder Henrik Larsson, speelt na de winterstop mogelijk in de Nederlandse competitie. Volgens bronnen rondom NEC maakt de club zich op om de negentienjarige spits over te nemen van Helsingborgs IF.

Hij werd in Rotterdam geboren, toen Henrik Larsson nog voor Feyenoord speelde in 1997. Sinds zijn profdebuut speelde Jordan Larsson 67 wedstrijden op het hoogste voetbalniveau van Zweden, daarin was hij goed voor veertien doelpunten, waarvan tien in de competitie van Zweden. Jordan Larsson kwam in november van dit jaar in het nieuws nadat hij werd aangevallen door hooligans van Helsingborgs.

De club degradeerde via de play-offs, waarna hooligans het veld betraden. Diverse mannen dwongen Jordan Larsson om zijn shirt uit te trekken, waarna vader Henrik Larsson de fans te lijf wilde gaan. Na de bizarre actie stapte Henrik Larsson op als trainer van Helsingborgs. Nu de club gedegradeerd is, lijkt NEC toe te kunnen slaan met Jordan Larsson, die nog wel tot eind 2018 vastligt in Zweden.

Update: 30-12-2016: 21:22:

Het is heel goed mogelijk dat Jordan Larsson na de winterstop in de Eredivisie voetbalt. De jonge spits, de zoon van oud-Feyenoorder Henrik Larsson, wordt gelinkt aan NEC en Feyenoord. Hij mag van zijn huidige werkgever het gesprek met andere clubs aangaan.

"Hij heeft toestemming gekregen om met andere clubs te praten. Meer kan ik er niet over zeggen", quote Voetbal International de trainer van Helsingborgs IF, de huidige club van Larsson. De spits wil vertrekken, aangezien Helsingborgs afgelopen seizoen degradeerde. Na het beslissende duel zochten hooligans de jonge Larsson op en trokken ze hem op het veld het shirt van het lijf.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner