02.01.2017 15:18

NEC pakt door en huurt Messaoud van Vaduz

NEC heeft de volgende versterking voor de tweede seizoenshelft binnen. Ali Messaoud speelt de rest van het seizoen op huurbasis voor de Nijmegenaren. De middenvelder komt over van het Liechtensteinse FC Vaduz.

De 25-jarige Messaoud is bekend met de Nederlandse competitie. In 2011 debuteerde hij voor AZ in het betaalde voetbal. Vervolgens verkaste hij in de zomer van 2013 naar Willem II, waar hij een belangrijke schakel was in de ploeg die promoveerde naar de Eredivisie. Na een jaar op het hoogste niveau met Willem II, nam FC Vaduz uit Liechtenstein hem over in 2015.

Vaduz komt uit in de Zwitserse competitie, aangezien de Liechtensteinse competitie niet sterk genoeg is. Voor Vaduz speelde Messaoud 26 wedstrijden in de Super League, waarin hij twee doelpunten wist te maken.

Voor technisch manager Edwin de Kruijff was het een drukke dag. Maandagmiddag werd Jordan Larsson gepresenteerd en even later mocht De Kruijff een nieuwe speler voorstellen. "Ali is een nummer 10 met een groot loopvermogen en goede techniek. Een creatieve speler die zijn meerwaarde zal gaan hebben voor de selectie."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner