03.01.2017 10:47

John Mikel overweegt transfer naar Spanje

De kans is groot dat John Mikel tijdens de tweede seizoenshelft niet langer onder contract staat bij Chelsea. De Nigeriaanse middenvelder kan tijdens de huidige transferperiode vertrekken naar de Primera División.

Valencia is namelijk geïnteresseerd in de 29-jarige middenvelder en heeft inmiddels met Mikel gesproken. "We hebben inderdaad, met goedkeuring van Chelsea, een gesprek gevoerd met Mikel in Londen tijdens Eerste kerstdag", vertelt Jesús García Pitarch, technisch directeur van Valencia, aan Superdeporte. "Ik heb hem een aanbieding gedaan om naar Valencia te vertrekken. Hij zei dat hij er over zou nadenken."

Mikel staat al sinds de zomer van 2006 onder contract bij Chelsea, maar kreeg van Chelsea-trainer Antonio Conte nog geen speelminuten. De Nigeriaan heeft een aflopende verbintenis bij The Blues, waardoor Chelsea niet de hoofdprijs zal verlangen voor Mikel. De middenvelder speelde ruim driehonderd officiële wedstrijden in het shirt van Chelsea. Voor zijn komst naar Londen speelde Mikel in Noorwegen voor Lyn Oslo en in zijn vaderland voor Plateau United.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner