03.01.2017 22:14

Boere in belangstelling van clubs uit Eredivisie

Tom Boere wordt nadrukkelijk gevolgd door meerdere clubs uit de Eredivisie. De topscorer van de Jupiler League was in de eerste seizoenshelft al goed voor twintig doelpunten. Een stap hogerop lonkt voor de spits van FC Oss.

Volgens de Volkskrant hebben drie Eredivisionisten belangstelling voor Boere. Het gaat naar verluidt om NEC Nijmegen, Willem II en promovendus Sparta Rotterdam. Peter Hyballa, trainer van NEC, en Erwin van de Looi, oefenmeester van Willem II, hebben de spits van FC Oss al bekeken. Boere weet echter niets van een mogelijke transfer. "Niemand heeft zich nog gemeld. Maar ik neem aan dat er interesse is. Het zou raar zijn als het niet zo was", aldus de 24-jarige spits.

Boere hoopt de overstap te kunnen maken naar een mooie club uit de Eredivisie of anders het buitenland. De aanvaller laat weten een weloverwogen keuze te zullen maken. "Voor de route van de Klaas-Jan Huntelaar (AGOVV, Heerenveen, Ajax, Real Madrid, AC Milan, Schalke 04) of Bas Dost (Emmen, Heracles, Heerenveen, Wolfsburg, Sporting CP) teken ik natuurlijk meteen", geeft Boere aan. "Voordat ik bij een club teken, moet het hele beeld kloppen. Ik moet kans maken op speeltijd, de trainer moet een goed verhaal hebben en dan is er natuurlijk nog het salaris."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner