04.01.2017 15:31

NAC mogelijk opnieuw in zee met City-speler

James Horsfield arriveert met de selectie van Manchester City in Beijing (22-07-2016).
James Horsfield arriveert met de selectie van Manchester City in Beijing (22-07-2016).

NAC Breda gaat zich in januari mogelijk opnieuw versterken met een speler van Manchester City. De 21-jarige James Horsfield is op dit moment namelijk op proef bij de huidige nummer acht van de Jupiler League.

Onlangs werd de Fransman David Faupala door NAC teruggestuurd nar Manchester City, maar de kans is aanwezig dat NAC een nieuwe City-speler terugkrijgt. Horsfield krijgt in Breda namelijk drie dagen de tijd om zich te bewijzen. Niemand zal Horsfield in Breda echter vergelijken met Faupala. Laatstgenoemde is namelijk een aanvaller, terwijl Horsfield een rechtsback is.

Horsfield doorliep de jeugdopleiding van Manchester City en werd tijdens het seizoen 2015/2016 kortstondig uitgeleend aan Doncaster Rovers. Bij die club kwam de verdediger tot twee wedstrijden in de League One (derde niveau in Engeland). Tijdens het huidige seizoen kwam Horsfield tot dusver tot twaalf competitiewedstrijden namens Manchester City U23. NAC beschikt momenteel ook al over de Manchester City-huurlingen Ashley Smith-Brown, Thomas Agyepong en Brandon Barker.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner