04.01.2017 20:22

Chelsea met defensief middenveld tegen Spurs

Chelsea-coach Antonio Conte kiest voor de clash met Tottenham Hotspur van woensdagavond voor een defensiever ingesteld middenveld. Hij geeft Nemanja Matić de voorkeur boven Cesc Fàbregas, die op de bank plaatsneemt.

Fàbregas zorgde in de laatste wedstrijd van The Blues, tegen Stoke City, nog voor twee belangrijke assists. Conte kiest toch voor wat meer controle op het middenveld, tegen de frivole Spurs. Naast Matić staat ook Pedro weer in de basis bij de koploper, die tegen Tottenham voor de veertiende overwinning op rij gaat in de Premier League. De Spaanse vleugelspeler keert terug van een schorsing, waardoor Willian moet inschikken. De andere negen mannen die aan de aftrap stonden tegen Stoke houden hun plek wel.

Bij Spurs is de defensie in orde hersteld. In het vorige duel, met Watford, waren Kieran Trippier en Kevin Wimmer nodig om der schorsingen van Kyle Walker en Jan Vertonghen op te vangen. Zij keren direct weer terug in de basis, ondanks het goede spel van hun vervangers in de met 1-4 gewonnen wedstrijd. Ook Mousa Dembélé mag het weer proberen vanaf het eerste fluitsignaal, ten koste van Heung-min Son. Vincent Janssen moet deze Londense topper vanaf de tribune bekijken. Hij krijgt geen plek op de bank van Mauricio Pochettino.

Het duel is vanaf 21.00 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner