05.01.2017 10:10

Heracles Almelo meldt zich bij Van Den Buijs

Dario Van Den Buijs in actie tijdens de competitiewedstrijd FC Eindhoven - NAC Breda. (09-12-2016)
Dario Van Den Buijs in actie tijdens de competitiewedstrijd FC Eindhoven - NAC Breda. (09-12-2016)

Anderhalf jaar na zijn komst naar Nederland kan Dario Van Den Buijs een volgende stap in zijn carrière zetten. De zaakwaarnemer van de Belgische verdediger van FC Eindhoven bevestigt interesse van Heracles Almelo.

In 2015 verliet Van Den Buijs Club Brugge voor een avontuur bij FC Eindhoven, inmiddels speelde de 21-jarige mandekker ruim vijftig wedstrijden voor de Brabanders. In de winterstop hangt een transfer in de lucht, waarbij Heracles Almelo in ieder geval meedingt naar de handtekening van Van Den Buijs. "Heracles heeft zich bij ons gemeld", bevestigt zaakwaarnemer Gunter Thiebaut tegenover de Tubantia.

"Er zijn meerdere clubs, in België en Nederland, geïnteresseerd. Zelf wil hij graag een stap maken. Het liefst komend zomer, maar tussentijds behoort ook tot de mogelijkheden." Van Den Buijs ligt nog tot medio 2018 vast bij FC Eindhoven, maar via een clausule in zijn contract kan hij relatief goedkoop een overstap maken. Mogelijk wordt de transfer donderdag nog bekendgemaakt, aangezien Heracles Almelo nieuws aankondigde via Twitter.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner