08.01.2017 09:37

PEC voorkomt verdere leegloop; Holla blijft

Danny Holla (r.) snelt langs Kamohelo Mokotjo (l.) tijdens het competitieduel FC Twente - PEC Zwolle (16-10-2016).
Danny Holla (r.) snelt langs Kamohelo Mokotjo (l.) tijdens het competitieduel FC Twente - PEC Zwolle (16-10-2016).

Danny Holla blijft tot het einde van het seizoen bij PEC Zwolle. De 29-jarige middenvelder heeft een profcontract getekend en speelt daardoor in ieder geval tot aankomende zomer in het shirt van de club uit Overijssel.

Holla tekende voorafgaand aan dit seizoen een amateurcontract bij PEC Zwolle en kon daardoor in de winterstop vertrekken. ADO Den Haag probeerde de middenvelder al te verleiden tot een terugkeer bij de club, maar Holla kiest voor een langer verblijf bij PEC. De routinier is blij met zijn contract. "Iedereen wilde duidelijkheid, ik ook", laat hij weten aan De Stentor. "Het gevoel bij PEC was gewoon goed. Ik ben blij dat ik hier blijf."

PEC Zwolle heeft daarmee het vertrek van nog een middenvelder weten te voorkomen. De ploeg van trainer Ron Jans raakte eerder al Wout Brama kwijt aan FC Utrecht. Ook Gustavo Hebling, die wordt gehuurd van Paris Saint-Germain, heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd voor PEC al gespeeld. De clubleiding van de Zwollenaren staat open voor een vertrek van de geboren Braziliaan. Holla kwam dit seizoen tot tien duels in de hoofdmacht van PEC en was daarin eenmaal trefzeker.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner