08.01.2017 16:27

Torino bevestigt Arsenal-bod op goaltjesdief

Arsenal heeft de pijlen gericht op Torino-spits Andrea Belotti en heeft zelfs een flink bod uitgebracht op de makkelijk scorende spits. De ploeg heeft zestig miljoen euro over voor de Italiaan, maar dat bod is te laag volgens de directeur van Torino.

Gianluca Petrachi bevestigt in gesprek met Sky Italia dat er geboden is op Belotti, maar de clubleiding piekert er niet over om het bod van ongeveer zestig miljoen euro te accepteren. "We hebben inderdaad een bod ontvangen, maar volgens ons geeft dat bod niet de juiste waarde van de speler weer", is Petrachi stellig. Arsenal kan via een clausule in het contract van Belotti de clubleiding omzeilen, maar dan zal het dieper in de buidel moeten tasten.

Bij de vorige contractverlenging van Belotti werd een clausule van honderd miljoen euro vastgesteld. Als clubs dat bedrag op tafel leggen, mag er direct gepraat worden met de spits. "Hij gaat voorlopig nergens heen", beseft Petrachi dan ook. "We willen van hem genieten, dan zien we wel wat er gebeurt." Belotti (23) debuteerde in 2014 in de Serie A, maar is vorig seizoen pas echt begonnen met scoren.

In het huidige Serie A-seizoen staat de aanvalsleider van Torino op dertien doelpunten in zeventien duels. Belotti staat nog tot medio 2020 onder contract in Turijn.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner