08.01.2017 16:39

B-team Liverpool op herhaling in de beker

De tweede keuze van Liverpool-trainer Jürgen Klopp heeft de Duitser een zeer slechte dienst bewezen door niet tot scoren te komen tegen vierdeklasser Plymouth Argyle. Met weinig grote namen werd het 0-0, waardoor een replay nodig is in de FA Cup.

Spelers als Roberto Firmino, Adam Lallana en Daniel Sturridge werden gespaard door Klopp, die ook Georginio Wijnaldum op de bank hield. Met Alberto Moreno, Lucas Leiva, Emre Can en Divock Origi als grote namen in het veld dacht Liverpool het varkentje wel even te wassen tegen de nummer twee van de League Two, maar Plymouth Argyle bleek een zeer stugge ploeg.

In de tweede helft zag Klopp dat zijn manschappen het moeilijk hadden en werden Roberto Firmino, Lallana en Sturridge alsnog ingebracht, maar ook zij konden een blamage niet voorkomen. In de FA Cup wordt niet met verlenging gewerkt, waardoor het overvolle schema van Liverpool nog wat voller wordt, aangezien er een uitwedstrijd tegen Plymouth Argyle bijkomt.

Liverpool is de nummer twee van de Premier League. Eerder wisten ploegen als Arsenal, Manchester United en Manchester City de volgende ronde te bereiken.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner