08.01.2017 19:27

Kramer rekent niet op meer speelminuten

Michiel Kramer krijgt speelminuten tijdens het bekerduel Feyenoord - FC Oss (22-09-2016).
Michiel Kramer krijgt speelminuten tijdens het bekerduel Feyenoord - FC Oss (22-09-2016).

Feyenoord is weer teruggekeerd van het trainingskamp in het Spaanse Marbella. De Rotterdammers willen in de tweede seizoenshelft het kampioenschap over de streep trekken, maar zullen dat waarschijnlijk doen zonder Michiel Kramer in de spits.

Door de komst van Nicolai Jørgensen afgelopen zomer, verloor Kramer zijn plaats in de punt van de aanval. Jørgensen doet het naar behoren en is de meest waardevolle speler van de Eredivisie. Kramer denkt dan ook niet dat er veel gaat veranderen.

"Het gaat ook goed met Feyenoord, dus eigenlijk heb ik niet zoveel te zeggen. Ik wil dat we kampioen worden en dat betekent dat ik me gewoon moet schikken in de rol die ik heb. Dat is niet makkelijk, maar wel een uitdaging", aldus de 28-jarige Kramer in gesprek met RTV Rijnmond.

"Ik denk niet dat er heel veel verandert na een week trainingskamp. Natuurlijk vreet het aan me, maar het gaat niet om mij. Op dit moment zijn de minuten schaars en zo is het gewoon. Tijdens de minuten die ik maak moet ik me gewoon laten zien." Kramer begon tot dusverre nog geen enkele competitiewedstrijd in de basis, maar mocht wel tien keer invallen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner