09.01.2017 21:44

PEC wil Brama met oude bekende vervangen

Ouasim Bouy zou dichtbij een terugkeer bij PEC Zwolle zijn. Het huurcontract van de middenvelder bij Palermo zou beëindigd worden en dan zou niets een tijdelijke terugkeer van Bouy in Overijssel nog in de weg staan.

De clubleiding van de huidige nummer zestien van de Eredivisie heeft al met zijn zaakwaarnemer Mino Raiola gesproken over de situatie van de middenvelder, die vorig seizoen ook al op huurbasis in het Mac3Park-stadion actief was. Raiola staat op goede voet met de Zwolse clubleiding, hetgeen het maken van een deal een stuk kansrijker doet lijken. Bouy kwam bij Palermo tot dusver slechts tot twee competitiewedstrijden en zou derhalve het eiland Sicilië maar wat graag wil verlaten.

Voor PEC zou dat ook betekenen dat de club er in ieder geval voorlopig in slaagt om het gat dat Wout Brama heeft achtergelaten op te vullen. De dertigjarige sterkhouder op het middenveld van Ron Jans’ ploeg maakte middels een clausule in zijn verbintenis van de gelegenheid gebruik om transfervrij naar FC Utrecht te vertrekken. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner