10.01.2017 12:22

'Chelsea zoekt versterkingen op de flanken'

Chelsea staat na twintig competitiewedstrijden weliswaar bovenaan de Premier League, maar desondanks wil Chelsea-trainer Antonio Conte zijn selectie versterken. De Italiaan zou tijdens de huidige transferperiode twee nieuwelingen willen aantrekken.

Conte doet het momenteel met Marcos Alonso en Victor Moses op de vleugel, maar de Italiaan is tot de conclusie gekomen dat het tweetal geen concurrentie heeft in de huidige selectie. Branislav Ivanović fungeert als stand-in voor Moses, maar is te verdedigend ingesteld. Marcos Alonso heeft daarentegen helemaal geen concurrent, waardoor Conte volgens The Times aast op versterkingen.

Voor de rechterkant is volgens het Britse medium Michail Antonio van West Ham United in beeld. De multifunctionele Antonio kan de gehele rechterkant bestrijken, maar werd onlangs ook door West Ham United-trainer Slaven Bilić gebruikt als spits. Als concurrent van Marcos Alonso heeft Conte zijn vizier gericht op Jonas Hector. De international van Duitsland staat op dit moment onder contract bij 1. FC Köln. Tijdens het EK in Frankrijk fungeerde Hector als de vaste linksback van de Duitse ploeg.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner