11.01.2017 16:01

Braziliaan Sandro vervolgt carrière in Turkije

Sandro is bezig aan de warming-up voorafgaand aan het competitieduel Brighton & Hove Albion - Queens Park Rangers (27-12-2016).
Sandro is bezig aan de warming-up voorafgaand aan het competitieduel Brighton & Hove Albion - Queens Park Rangers (27-12-2016).

Sandro heeft Engeland na 6,5 jaar verlaten. De Braziliaanse middenvelder vertrekt bij Queens Park Rangers en heeft een contract getekend bij het Turkse Antalyaspor. In Turkije wordt Sandro ploeggenoot van onder meer Samuel Eto'o.

De middenvelder heeft woensdag zijn handtekening gezet onder een contract voor 3,5 jaar bij Antalyaspor. De 27-jarige Braziliaan was sinds de zomer van 2010 actief in Engeland, destijds verruilde Sandro het Braziliaanse Internacional voor Tottenham Hotspur. Na vier seizoenen in dienst van The Spurs vertrok de middenvelder naar Queens Park Rangers.

Bij Queens Park Rangers ging het bergafwaarts met de carrière van Sandro, want Queens Park Rangers degradeerde dat seizoen naar de Championship. Vorig seizoen speelde de Braziliaan nog een half jaar op huurbasis voor West Bromwich Albion in de Premier League, maar dat leverde Sandro geen definitieve transfer naar The Baggies op. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner