15.01.2017 12:32

De Guzmán wil het seizoen bij Chievo afmaken

Jonathan De Guzmán speelt dit seizoen op huurbasis voor Chievo Verona. De 29-jarige middenvelder is de laatste tijd verzekerd van een basisplaats bij de huidige nummer elf van de Serie A. Tegen Inter (3-1 nederlaag) moest De Guzmán het echter doen met een rol als invaller.

"Het is jammer dat ik vandaag niet vanaf het begin speelde, want ik voel me fit en heel sterk op het moment", liet De Guzmán weten in gesprek met ELF Voetbal. De veertienvoudig Oranje-international had geen rekening gehouden met een reserverol. "Het kwam dan ook wel als een verrassing dat ik niet in de basis stond. Ik speel de laatste tijd eigenlijk alle wedstrijden voor Chievo en maak dan ook bijna altijd de negentig minuten vol."

"Daarnaast zijn de resultaten voor de club ook prima de laatste tijd, we draaien goed mee in de Serie A. Persoonlijk is het voor mij belangrijk dat ik veel speel en dat doe ik op dit moment bij de club. Voor mij is er dan ook geen reden om deze winter nog over te stappen naar een nieuwe club", aldus de middenvelder die bij Chievo met het opvallende rugnummer 1 speelt. De Guzmán staat nog tot de zomer van 2018 onder contract bij SSC Napoli. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner