16.01.2017 11:22

Noble kraakt Payet: "Boos en teleurgesteld"

Dimitri Payet ligt niet meer zo goed in de spelersgroep van West Ham United. De vleugelaanvaller heeft meerdere malen laten weten te willen vertrekken uit Londen. De Frans international komt daardoor ook niet meer in actie.

"Ik ben boos en teleurgesteld. Dimitri is een van de beste spelers met wie ik ooit heb gevoetbald. Ik had altijd een goede relatie met hem, maar de laatste weken heb ik hem niet meer gesproken. Ik heb daarom ook geen idee waarom hij dit doet. Maar ik weet wel dat als iemand niet langer voor deze club wil spelen, hij maar beter snel kan vertrekken", aldus aanvoerder Mark Noble in de Engelse media.

Payet verlengde vorig jaar februari zijn contract bij West Ham, maar na een goed seizoen en uitstekend EK nam de belangstelling voor hem toe. Onder meer Olympique Marseille trekt aan de diensten van de buitenspeler. Payet liet eerder al doorschemeren een overstap naar Arsenal ook wel te zien zitten. Een eerste bod van ruim twintig miljoen euro van Marseille werd afgewezen door West Ham.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner