16.01.2017 15:50

Breinburg bevestigt belangstelling LA Galaxy

Gregor Breinburg bedankt het publiek na afloop van het competitieduel Willem II - NEC Nijmegen (15-01-2017).
Gregor Breinburg bedankt het publiek na afloop van het competitieduel Willem II - NEC Nijmegen (15-01-2017).

Gregor Breinburg heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd voor NEC Nijmegen al gespeeld. De middenvelder staat in de belangstelling van Los Angeles Galaxy en wacht op een akkoord tussen de clubs.

Breinburg denkt dat zijn transfer naar de Verenigde Staten eerdaags wordt afgerond, maar weet niet of de wedstrijd tegen Willem II (1-0 winst) zijn laatste was in het shirt van NEC. "Je weet het nooit", vertelt de international van Aruba aan De Gelderlander. "Het is aan de clubs. NEC is aan zet. Het zou een heel mooie stap zijn."

"Ik heb het gevoel dat het goed gaat komen", vervolgt Breinburg. "Misschien dat ik nog een aantal wedstrijden hier kan spelen. De competitie in Amerika is namelijk nog niet begonnen", aldus Breinburg, die al langer in de belangstelling staat van de Amerikaanse club. "Vorige winter had LA Galaxy al interesse. Er zijn zoveel middenvelders op de wereld en dan komen ze voor mij. Dat vind ik bijzonder. De Amerikaanse competitie begint ook steeds mooier te worden. Het niveau stijgt."

Breinburg heeft bij NEC nog een contract tot medio 2018.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner