16.01.2017 20:14

West Ham blokkeert rentree Payet bij OM

Dimitri Payet heeft zijn kont tegen de krib gegooid bij West Ham United. De Franse spelmaker wil weg bij de club, maar zijn werkgever vertoont vooralsnog geen clementie.

Maandag heeft de club ook een tweede bod van Olympique Marseille geweigerd. Een slordige 22 miljoen euro was voor de Londense club niet voldoende om in te stemmen met een terugkeer van de spelmaker naar zijn vorige club. Achttien maanden geleden kwam Payet naar Londen voor ruim twaalf miljoen. Na een sensationeel debuutseizoen is de Fransman door zijn vertrekwens van publiekslieveling tot persona non grata verworden.

De club uit Londen heeft door de gunstige televisiecontracten voor Premier League geen enkele noodzaak om de 29-jarige Payet van de hand te doen voor alles minder dan de hoofdprijs. De vergiftigde situatie tussen hem en de club maakt wel dat het onwaarschijnlijk is dat Payet het bordeauxrode tenue van zijn huidige broodheer ooit nog om zijn schouders zal hullen. Als hij in de komende weken niet verkocht wordt dreigt derhalve flinke kapitaalvernietiging.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner