17.01.2017 09:31

Debuterende Vreven: "Nog veel werk te doen"

NAC Breda-trainer Stijn Vreven bedankt het publiek na afloop van het competitieduel Jong FC Utrecht - NAC Breda (16-01-2017).
NAC Breda-trainer Stijn Vreven bedankt het publiek na afloop van het competitieduel Jong FC Utrecht - NAC Breda (16-01-2017).

Stijn Vreven begon maandagavond met een overwinning (2-0 tegen Jong FC Utrecht) aan zijn avontuur bij NAC Breda, maar de Belgische trainer wil niet te hard van stapel lopen.

"Er is nog veel werk te doen, maar dit is wel een goed begin", aldus de coach in gesprek met FOX Sports. "Het was een degelijke wedstrijd, geen topwedstrijd. De bereidwilligheid en mentaliteit waren oké. Voetballend kan het nog een stuk beter. Een droomdebuut? Nee, dan was het niveau nog hoger geweest", aldus Vreven, die aanwezig was langs de lijn tijdens het duel met Jong FC Utrecht. "Ik sta nooit relaxed, want een wedstrijd kan altijd kantelen. Je legt jezelf altijd druk op en wilt iedere wedstrijd winnen."

Vrijdagavond staat er opnieuw een belangrijke wedstrijd voor NAC op het programma. "We willen in een flow komen", vervolgt de Belg. "Deze punten zijn alleen goed als we vrijdag weer onze job doen en dat is winnen van Achilles", aldus Vreven, die debuteerde in het stadion waar hij als speler furore maakte. "Ik heb hier vier fantastische jaren meegemaakt en het is speciaal om hier terug te zijn, maar mijn hart ligt nu bij NAC. Die overwinning maakt het net allemaal een tikkeltje leuker."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner