17.01.2017 20:46

Willem II praat met Lamprou over contract

Kostas Lamprou viert het openingsdoelpunt van Willem II op bezoek bij Sparta Rotterdam. (15-10-2016)
Kostas Lamprou viert het openingsdoelpunt van Willem II op bezoek bij Sparta Rotterdam. (15-10-2016)

Willem II hoopt doelman Kostas Lamprou langer voor de Tilburgse club te kunnen behouden. Beide partijen zijn inmiddels met elkaar in gesprek over een eventuele contractverlenging. De huidige verbintenis van de 25-jarige goalie loopt na dit seizoen af.

Lamprou staat sinds 2015 op de loonlijst bij Willem II, dat hem daarvoor al huurde van Feyenoord. Tot op heden stond hij 94 officiële wedstrijden onder de lat voor de Eredivisie-club. "We zijn in gesprek", bevestigt technisch manager Joris Mathijsen in gesprek met Voetbal International.

Ook Freek Heerkens komt in aanmerking voor een contractverlenging. De verdediger beschikt eveneens over een aflopend contract. Hij maakte in 2013 de overstap van Go Ahead Eagles naar Willem II en speelde tot nu toe 73 duels voor zijn werkgever. Heerkens begon zijn loopbaan in de jeugdopleiding van PSV.

Willem II presteert met een twaalfde plek in de Nederlandse competitie dit seizoen naar behoren. De voorsprong op nummer zestien PEC Zwolle bedraagt vijf punten. Het linkerrijtje is met vier punten dichterbij voor de club uit Tilburg.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner