18.01.2017 20:13

Slecht nieuws voor vier spelers FC Twente

Giorgios Katsikas (l.) ruimt de bal op, voordat Finn Stokkers (r.) van Jong Sparta gevaarlijk kan worden. (03-10-2016)
Giorgios Katsikas (l.) ruimt de bal op, voordat Finn Stokkers (r.) van Jong Sparta gevaarlijk kan worden. (03-10-2016)

Kyle Ebecilio, Giorgios Katsikas, Tim Hölscher en Torgeir Børven kunnen allemaal uitkijken naar een nieuwe werkgever. FC Twente meldde eerder op de dag dat het snel gaat verlengen met drie spelers, maar dit kwartet kreeg slechter nieuws te horen.

De Finse broers Richard en Fredrik Jensen en Jari Oosterwijk zijn dicht bij een contractverlenging met FC Twente, maar Ebecilio, Katsikas, Hölscher en Børven worden in ieder geval dit seizoen niet of nauwelijks meer gebruikt voor het eerste elftal van de Tukkers. Volgens Voetbal International mogen Hölscher en Katsikas op huurbasis vertrekken uit Enschede, terwijl er voor Ebecilio en Børven liever naar een permanente oplossing wordt gezocht.

Het duo speelde samen tien wedstrijden in het elftal van Jong FC Twente, Børven kwam dit seizoen maar één keer binnen de lijnen, Ebecilio negen keer. Hölscher kwam in het huidige voetbaljaar nog tot vier duels bij het eerste, maar speelde ook zeven duels in de Tweede Divisie voor de beloften. Katsikas speelde in oktober zijn laatste duel voor FC Twente.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner