19.01.2017 10:33

MVV versterkt zich met doelman van Standard

Senne Vits verdedigt het doel van Standard Luik tijdens een oefenduel met Olympique Marseille (02-09-2016).
Senne Vits verdedigt het doel van Standard Luik tijdens een oefenduel met Olympique Marseille (02-09-2016).

Senne Vits speelt de rest van het seizoen voor MVV Maastricht. De twintigjarige doelman wordt door de club uit Limburg tijdens de tweede seizoenshelft gehuurd van het Belgische Standard Luik.

"Senne is al geruime tijd in beeld bij MVV Maastricht", vertelt Ron Elsen, trainer van MVV, op de clubsite van de Limburgers. "Ik ben blij dat we hem nu naar Maastricht hebben kunnen halen. Hij is een jonge doelman, die niet voor niks zijn caps in België Onder 19 heeft verdiend. Hij is talentvol en gaat de concurrentie aan met onze huidige doelmannen Bo Geens en Mikołaj Smyłek."

Vits is na Tuur Houben, die transfervrij overkwam van Oud-Heverlee Leuven, de tweede winterse versterking voor MVV, dat dit seizoen verrassend goed presteert in de Jupiler League. Na twintig competitiewedstrijden is MVV met veertig punten terug te vinden op de derde plaats in de Eerste Divisie. Alleen Jong Ajax (veertig punten, maar beter doelsaldo) en VVV-Venlo (44 punten) doen het beter. Nummer vier FC Volendam heeft een achterstand van vier punten op de Limburgse club.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner