19.01.2017 10:48

Juventus keurt Italiaans jeugdinternational

Juventus staat op het punt om zich te versterken met Riccardo Orsolini. De razendsnelle vleugelaanvaller van Ascoli Picchio FC wordt donderdag door de club uit Turijn medisch gekeurd.

Juventus laat donderdagochtend via de officiële kanalen weten dat Orsolini een medische keuring zal ondergaan in Turijn, verdere details heeft De Oude Dame daarentegen nog niet bekendgemaakt. De negentienjarige aanvaller is international bij Italië Onder 20 en is dit seizoen een vaste waarde bij zijn club Ascoli Picchio in de Italiaanse Serie B.

De vleugelaanvaller was dit seizoen goed voor vier treffers in 21 wedstrijden in de Serie B. Orsolini heeft bij Ascoli Picchio een contract tot de zomer van 2019, de club heeft tevens een optie om zijn contract voor nog eens drie seizoenen te verlengen, waardoor Juventus hoogstwaarschijnlijk een aardige transfersom moet neerleggen voor de jongeling. Het is overigens onduidelijk of Orsolini zal aansluiten bij Juventus of dat de club uit Turijn de aanvaller eerst op huurbasis bij een andere club zal onderbrengen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner