19.01.2017 11:01

Transfer Kevin Brands naar Turkije afgerond

Kevin Brands zoekt opties tijdens het competitieduel Go Ahead Eagles - FC Twente (22-10-2016).
Kevin Brands zoekt opties tijdens het competitieduel Go Ahead Eagles - FC Twente (22-10-2016).

Go Ahead Eagles heeft definitief afscheid genomen van Kevin Brands. De club uit Deventer heeft donderdagochtend bekendgemaakt dat de transfer van de aanvallende middenvelder is afgerond.

Woensdag werd er door Go Ahead Eagles al een akkoord bereikt met het Turkse Samsunspor, terwijl ook Brands een overeenkomst wist af te sluiten met de club uit de Turkse 1. Lig (tweede niveau in Turkije). Donderdagochtend zijn ook de laatste details afgerond, waardoor Brands niet langer speler van Go Ahead Eagles is.

Brands heeft in Turkije een contract getekend voor een anderhalf jaar. Het is voor de 28-jarige middenvelder, die ook in de punt van de aanval uit de voeten kan, voor het eerst dat hij een buitenlands avontuur aangaat. Brands heeft in Nederland daarentegen een rits aan clubs achter zijn naam staan. De middenvelder speelde onder meer voor SC Telstar, Willem II, FC Volendam en NAC Breda. Brands speelde slechts een half jaar voor Go Ahead Eagles. Hij kwam tot elf wedstrijden in de Eredivisie, daarin wist hij eenmaal te scoren.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner