19.01.2017 12:06

Bilić hoopt op nieuw contract voor Antonio

Michail Antonio heeft bij West Ham United nog een contract tot de zomer van 2020, maar als het aan West Ham United-trainer Slaven Bilić ligt, dan tekent de sterkhouder van The Hammers snel een nieuwe verbintenis.

The Irons namens Antonio vorig seizoen over van Nottingham Forest. De 'winger' groeide bij West Ham United al snel uit tot een vaste waarde en werd inmiddels ook al geselecteerd voor het nationale elftal van Engeland. Dit seizoen is Antonio, die al acht keer wist te scoren voor West Ham United, de absolute uitblinker van The Hammers. Opvallend is dat Antonio dit seizoen regelmatig als rechtsback speelt, maar veelal opduikt in de punt van de aanval. De kopsterke Antonio speelde dit seizoen ook al als linker -en rechtermiddenvelder.

Afgelopen weekend was Antonio wederom belangrijk voor West Ham United. The Irons wonnen met 3-0 van Crystal Palace en Antonio fungeerde driemaal als aangever. Bilić is van mening dat West Ham United zijn pupil moet belonen. "De complimenten die Michail krijgt zijn terecht. Het is een beslissing van de club, maar ik hoop dat ze hem snel een nieuw contract voorschotelen", zei de Kroatische coach tijdens de persconferentie in aanloop naar het competitieduel met Middlesbrough. "Zijn mentaliteit is geweldig. Hij werkt keihard en legt ontzettend veel energie in de wedstrijden. Hij was geweldig afgelopen weekend."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner