20.01.2017 09:20

Marsman uit op revanche tegen Heracles

FC Twente-doelman Nick Marsman baalt nadat Vitesse-aanvaller Milot Rashica Vitesse op 3-0 heeft gezet. (15-01-2017)
FC Twente-doelman Nick Marsman baalt nadat Vitesse-aanvaller Milot Rashica Vitesse op 3-0 heeft gezet. (15-01-2017)

Nick Marsman kijkt met vertrouwen uit naar het duel met Heracles Almelo in het stadion van FC Twente. Vorig seizoen kwam beide ploegen elkaar ook vlak na de winterstop in Enschede tegen. Destijds stapten de Tukkers met een 4-0 overwinning van het veld.

"Maar ook nu zijn we uit op revanche, en dat zal voor Heracles ook gelden", vertelt de doelman in gesprek met De Telegraaf. Twente verloor met 3-1 van Vitesse, terwijl Heracles onderuit ging tegen FC Groningen (1-4). Bij FC Twente is er het besef dat ze hoger hadden kunnen staan dan de achtste plek. "We beseffen dat we ook voor de winterstop al veel hebben laten liggen. Ik denk dat we alleen tegen Vitesse en begin dit seizoen tegen Feyenoord terecht hebben verloren."

"De andere wedstrijden waren we gelijkwaardig of beter. Maar er komt soms meer bij kijken." Marsman voelt zich ondertussen steeds beter onder de lat bij FC Twente. "Ik denk dat het steeds beter gaat. Dat heeft ook met het vertrouwen te maken, dat ik krijg." De keeper beschikt over een aflopend contract. "Ik moet de komende maanden laten zien dat ik een goede en betrouwbare doelman ben. Dan zie ik wel wat er gebeurt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner